Det här är Fyrtiotvå

I begynnelsen var ordet, skulle man kunna sammanfatta idén och initiativet till den här tvåsamhetssatsningen i form av en podcast. Varför ska bara vi vara betjänta av våra diskussioner när vi faktiskt kan förmedla dem till en större krets? Sagt och gjort; fram med inspelningsutrustning och sätt igång.

Den innersta kärnan består av två medelålders herrar med ganska skilda liv i backspegeln men med tillräckligt många beröringspunkter för att tycke skulle uppstå när de möttes första gången 2011. Trots 82 gemensamma vänner på Facebook hade de levt sina liv helt utan att ha sagt ett ord till varandra. Fram till då.

Jon LarssonJon Larsson

Född 1974 i Bollnäs. Tränings- och nutritionsintresserad nikotinist som motvilligt badar på sommaren och undviker att spela gitarr på fester. Men måste han så gör han det. Bokslukare av rang och minimalist ut i fingerspetsarna. Konstnärssjäl utan att vara bohem. Extrovert, rapp och ger svar på tal.

Karl-Erik WångstedtKarl-Erik Wångstedt

Född 1976 i Luleå. Tekniskt bevandrad webbkille och typografifantast som hävdar sig ha hyfsad jämvikt mellan höger och vänster hjärnhalva. Introvert, eftertänksam men kan använda många ord för att förklara sin ståndpunkt.