Arkiv

Special003

Fyrtiotvå
Fyrtiotvå
Special003
/

WWDC 2014

I soffan framför teven
Vi går igenom de viktigaste punkterna från Apples utvecklarkonferens. Bland annat OS X och IOS synkronisering mellan varandra, Swift – det nya programmeringsspråket, och en massa annat jox.

Väl mött tills nästa gång.

 

Special002

Fyrtiotvå
Fyrtiotvå
Special002
/

Apples nya produkter 22 oktober 2013

Kalle och Jon i studion

Kalle och Jon i studion

Vi sammanfattar våra intryck av Apple släpp av nya produkter 22 oktober 2013 och diskuterar lite vad vi förväntade oss och om våra förväntningar uppfylldes.

Nya Mac OS X 10.9, Macbook Pro, Ipad, Mac Pro och ett stort antal gratis programvara med Keynote, Pages och Garageband i spetsen.

Avsnittet är snabbinspelat direkt efter att presentationen avslutats, och är också helt oredigerat. Ha överseende med eventuellt svammel.

Special001

Fyrtiotvå
Fyrtiotvå
Special001
/

Specialavsnittet om nya Iphone

Kalle och Jon hänger med i rapporteringen med diverse manicker

Kalle och Jon hänger med i rapporteringen med diverse manicker

Efter Apples presentation av nya telefoner sammanfattar vi intrycket på ett väldigt spontant sätt helt utan manus. Intrycket är så klart att vi kommer att, när väl telefonerna släpps på svenska marknaden, handla så det står härliga till.

Vi funderar kring kameran, varför Siri måste vara uppkopplad och vi någonsin kommer få den på svenska, huruvida vi är betjänta av 64-bitarsprocessor och en hel del annat.

Vill man ha djuplodade analyser så lämnar vi det till senare och andra. Det här är vår spontana reaktion både på gott och ont.

Inget är redigerat så vi ber om hänsyn för raljerande, avvikande från ämnet och annat som uppkommer i ett normalt samtal. Väl mött.